For virksomheder

Søg om finansiering via kundeportalen

Hvad enten du er en virksomhed i den tidligere start, allerede har påbegyndt din vækstrejse eller er på vej til et ejerskifte, står vi klar til at hjælpe dig videre med finansieringen i Vækstfonden. Vi medfinansierer virksomheder fra tidlig omsætning til skalering og udenlandsekspansion.

For at kunne hjælpe dig bedst muligt videre med finansieringen, beder vi dig udfylde forskellige grundlæggende informationer om din virksomhed, og projektet du søger finansiering til, via vores kundeportal.

OBS! Hvis der tale om en børsnoteret virksomhed, så skal ansøgningen ikke sendes til ovenstående ansøgningsportal men i stedet direkte til kontakt@vf.dk, eller direkte til den medarbejder, som du har haft dialog med.

Vi bruger oplysningerne til at få en bedre forståelse for din forretningsmodel og dit projekt, så vi har de nødvendige informationer for en konstruktiv indledende dialog. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger her.

Når vi har modtaget og behandlet din henvendelse, vil du blive kontaktet inden for et par dage.

Skulle du have spørgsmål til ansøgningsprocessen, eller har brug for en generel vejledning, er du velkommen til at kontakte os telefonisk på tlf. (+45) 35 29 86 00 eller via vores mail kontakt@vf.dk.