Mød teamet i VF Venture

 • Tonni Bülow-Nielsen

  Tonni Bülow-Nielsen
  Managing partner

  T +45 35 29 86 74
  M +45 40 81 22 33
  tbn@vf.dk

  Managing partner i VF Venture. Ansvarlig for forretningsudvikling af VF Ventures investeringsportefølje inden for MedTech-området. Tidligere adm. direktør i Nordic Medical Group a/s, Vice President for ELA Medical (USA), Global Marketing Director for St. Jude Medical (Los Angeles og Japan), divisionsdirektør for St. Jude Medical (Bruxelles), Country Manager for Guidant Nordic Area samt salgschef i Danica Biomedical. Uddannet medicoingeniør og executive MBA fra SIMI.

  Se portefølje
 • Alvilde Storm

  Alvilde Storm
  Analyseassistent

  M +45 60 12 25 61
  afs@vf.dk

  Ansvarlig for screening og analyse af virksomheder, der søger kapital ved VF Venture. Studerer jura på Københavns Universitet med fokus på finansiering og M&A og har sideløbende med sit jurastudie taget et fag i corporate finance på CBS. Alvilde kommer fra et job i Njord Lawfirm og har desuden tidligere selv arbejdet i et venture-finansieret startup-selskab.

 • Annette Lohse

  Annette Lohse
  Business supporter

  M +45 30 11 40 79
  alo@vf.dk

  Ansvarlig for opdatering og udvikling af forretningssystem, for udbetalinger og for sproglig kvalitetssikring af rapporter og andet skriftligt materiale. Annette er tidligere Office Manager hos Odex ApS med ansvar for kundeservice, supply chain, webshop, Office Management samt udviklingsopgaver. Før det var hun områdeleder i Falck Hjemmepleje A/S. Annette er uddannet erhvervssproglig korrespondent i engelsk og tysk.

 • AEH

  Asbjørn Emil Holmlund
  Studentermedarbejder

  aeh@vf.dk

 • Christian Anker-Ladefoged

  Christian Anker-Ladefoged
  Analyseassistent

  M +45 81 77 16 77
  cja@vf.dk

  Ansvarlig for screening og analyse af virksomheder, der søger kapital ved VF Venture. Studerer på CBS med fokus på International Business. En del af Christians uddannelse er blev taget i USA. Christian kommer fra Velux, hvor han har arbejdet i deres Global Finance afdeling.

 • Erik Sørensen

  Erik Balck Sørensen
  Investment director

  M +45 22 71 10 47
  ebs@vf.dk

  Ansvarlig for nyinvesteringer og forretningsudvikling af porteføljen inden for ICT. Co-founder af blandt andre Billetto.dk, Downtown.dk, BloggersDelight.dk og TakeOffer.dk. Executive Director eller bestyrelsesformand i Downtown, Billetto, Rushfiles og flere bestyrelsesposter i andre danske ICT-selskaber. Stor erfaring med ledelse, forretningsudvikling, fundraising og salg indenfor it- og gamingbranchen. Har arbejdet i USA, Frankrig og Belgien. Uddannet cand.merc.(int) med studieophold i USA – flydende på engelsk og fransk.

  Se portefølje
 • Jacob Petersen

  Jacob Bratting Pedersen
  Partner

  M +45 40 13 92 44
  jbp@vf.dk

  Ansvarlig for nyinvesteringer og forretningsudvikling af porteføljen inden for ICT. Tidligere Partner i ventureselskabet Northcap. Operationel erfaring fra flere teknologi-start-ups senest som COO for ICT-sikkerhedsselskabet Secunia. Stor erfaring med opbygning af internationale salgsorganisationer og internationalisering af ICT-selskaber. Arbejdserfaring fra bl.a. USA og Israel. Uddannet cand.merc.(jur). fra CBS med yderligere kurser fra INSEAD, Harvard og MIT.

  Se portefølje
 • Jesper Lilledal
  Partner

  M +45 30 67 56 93
  jli@vf.dk

  Ansvarlig for forretningsudvikling af portefølje inden for industri og ICT. Tidligere flere roller inden for bl.a. finans, strategi, product management og forretningsudvikling hos B2B komponentleverandøren Sonion; senest som Vice President. Før det, direktør i Danmark for en norskejet pan-skandinavisk inkubator. Uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School og CFA, Chartered Financial Analyst.

  Se portefølje
 • Jette Roepsdorff

  Jette Roepstorff
  Management assistant

  T +45 35 29 86 62
  M +45 22 96 34 27
  jro@vf.dk

  Ansvarlig for controlling, processer, koordinering og rapportering. Ansvarlig for mindre låneportefølje og PA for Tonni Bülow-Nielsen. Tidligere executive assistant og PA hos The Boston Consulting Group med ansvar for kvalitetssikring, udarbejdelse af præsentationer, implementering af nye formater og skabeloner, udvikling af nye standardiseringsprocesser på nordisk niveau og undervisning i interne systemer. Før det salgssekretær hos Ellab A/S. Jette har en praktisk erhvervsfaglig uddannelse inden for handel og kontor.

 • Lars Rønn

  Lars Rønn
  Partner

  M +45 20 80 05 50
  lro@vf.dk

  Ansvarlig for forretningsudvikling af investeringsporteføljen inden for industriel teknologi. Tidligere adm. direktør i Brüel & Kjær Sound & Vibration, president i Sonion Hearing Instruments division, adm. direktør i NKT-datterselskabet IONAS A/S samt en række forskellige positioner i Hitachi Semiconductors Europe. Uddannet MSc.EE fra Danmarks Tekniske Universitet.

  Se portefølje
 • Ole Kring
  Investment Director

  M +45 20 33 78 58
  okr@vf.dk

  Ansvarlig for forretningsudvikling af investeringsporteføljen inden for Life Science. Tidligere Founder, CEO and President i Zoetis Danmark (Scandinavian Micro Biodevices / SMB), Vice-president i Alere Inc., Adm. Direktør/Vice-president i NKT Innovation, Direktionsassistent i NKT Holding, Projektleder og Telemarketing manager i Q8 samt management konsulent i A.T. Kearney og Projectmanager i Lessor. Uddannet MSc, Economy & Business Administration fra Copenhagen Business school.

  Se portefølje
 • SFO--

  Simon Frederik Øelund
  Investment Associate, Early Engagement

  M +45 22 32 73 89
  sfo@vf.dk

  Ansvarlig for screening og analyse af virksomheder der søger kapital ved VF Venture. Uddannet
  Cand.merc med fokus på Finansiering og Strategi fra CBS. En del af Simons uddannelse blev taget i Singapore og Indien. Baseret på hans erfaring hos VF Venture, har Simon udviklet et investeringsværktøj i forbindelse med hans speciale.


 • Stig Poulsen

  Stig Poulsen
  Partner

  T +45 35 29 86 77
  M +45 30 82 12 82
  stp@vf.dk

  Ansvarlig for forretningsudvikling af VF Ventures investeringsportefølje primært inden for cleantech-området. Stig var tidligere Vice President i Danfoss, Adm. Dir. i Danfoss Ventures, og har mere end 20 års ledelseserfaring inden for R&D, produktudvikling, salg, after sales service og product management fra en bred vifte af industrielle brancher. Uddannet civilingeniør suppleret med kommercielle og entreprenante uddannelser fra bl.a. Stanford og MIT.

  Se portefølje