Mød vores advisory board


VF Ventures advisory board fungerer som sparringspartner ved bl.a. nye investeringer, værdiudvikling og exits. Medlemmerne er fire anerkendte personer med kompetencer inden for hver sin industri.

Peter Sylvest Nielsen har mere end 25 års erfaring inden for R&D, innovation, forretningsudvikling og marketing primært inden for medicinsk udstyr. Han har været ansat i Coloplast i perioden 1991 til 2013, hvor han blandt andet var Vice President i koncernens forsknings- og udviklingsafdeling og senere i marketing. Han har ført Coloplast igennem omfattende udviklingsprogrammer og ledet kommercialiseringen af en række nye, innovative medicinske produkter. Dertil har han formuleret og implementeret globale forretningsplaner, produktporteføljer og teknologistrategiplaner, der alle har kunnet lade sig gøre på baggrund af Peter Sylvest Nielsens evne til at tiltrække de rigtige folk samt lede og organisere stærke, tværfunktionelle teams.

I dag er Peter Sylvest Nielsen Managing Partner i NNE Pharmaplan og leder af virksomhedens Medical Device Consulting Business Unit, hvor han primært leverer strategisk rådgivning inden for medicinsk udstyr til virksomheder i den globale life science industri.

Peter Sylvest Nielsens LinkedIn-profilPoul Erik Schou-Pedersen har, siden han afsluttede ingeniørstudiet på Danmarks Tekniske Universitet i 1979, besat en række poster som administrerende direktør og bestyrelsesmedlem i både den danske og den britiske industrielle sektor. Han har gennem årene opbygget en solid ekspertise inden for turnaround og virksomhedsopkøb, forretningsudvikling og værdiskabelse i nyligt etablerede virksomheder. I sine 15 år som administrerende direktør for Kamstrup transformerede han den tidligere familieejede virksomhed til verdens største og mest profitable fabrikant af energimålere til fjernvarme og udviklede nye forretningsområder for fjernaflæste el- og vandmålere.

Inden Poul Erik Schou-Pedersen tiltrådte sin stilling som Managing Partner i Bankinvest Technology i 2007, var han formand for advisory boardet for BankInvests venturefonde BI New Energy Solutions. I 2010 ledede han et management-buy-out af venturefondene og etablerede NES Partners, hvor han i dag er Managing Partner.

Poul Erik Schou-Pedersens LinkedIn-profil


Torben Frigaard Rasmussen har med sit indgående kendskab til teknologi og start-ups siden 1999 stået i spidsen for en række nye it-virksomheder, hvis innovative teknologier har revolutioneret den traditionelle industri. Bl.a. har han i sin tid som administrerende direktør for danske e-conomic skabt Europas førende online regnskabssystem. I 2001 transformerede han start-uppen Retail Internet (nu Come&Stay) til Europas største udbyder af skræddersyet markedsføring via e-mail og sms. Som bestyrelsesmedlem hos danske Visiolink har han ligeledes været med til at sætte kursen og fastholde fokus på kernekunderne, som resulterede i, at Visiolink i dag kan kalde sig markedsleder i Nordeuropa i avisbranchen.

I dag er Torben Frigaard Rasmussen Special Operation Director i den britiske fond HgCapital, hvor han identificerer vækstvirksomheder på de nordiske markeder. Dertil er han bestyrelsesmedlem i WorldTicket, esoft, Come&Stay, Vinens Verden og Converzion.com. Torben Frigaard Rasmussen driver ligeledes eget konsulentfirma, TPCManagement.

Torben Frigaard Rasmussens LinkedIn-profil

 

Ulrik Spork har fra 1991 til maj 2014 besat en lang række ledende stillinger hos hhv. Novo Nordisk og holdingselskabet Novo A/S og har derfor et indgående kendskab til life science-virksomheder, ledelse samt forretningsudvikling og investering i sådanne selskaber. Han har i sin tid hos Novo Nordisk spillet en væsentlig rolle i koncernens omfattende forretningsmæssige udvikling og var en drivkraft bag etableringen af holdingselskabet Novo A/S og dermed alle venture- og vækstkapitalaktiviteterne i koncernen. Ulrik Spork var også i en årrække formand for DVCA, og i sine mange år i life science-branchen har han opbygget solide kompetencer og et omfattende internationalt netværk i pharma- og biotekindustrien, på venturemarkedet og inden for finansiel rådgivning.

Ulrik Spork fungerer på nuværende tidspunkt som uafhængig rådgiver i sin organisation SporCon Lifescience Advisors, hvor han blandt andet assisterer virksomheder med at gennemføre komplekse projekter.

Ulrik Sporks LinkedIn-profil


Kontakt Vækstfonden

Tonni Bülow-Nielsen

Tonni Bülow-Nielsen
Managing partner

T +45 35 29 86 74
M +45 40 81 22 33
tbn@vf.dk

Se portefølje