REFBORG

Nye ejere skaber succesfuldt hotelkoncept i hjertet af Billund


Tommy Refshøj, Torben Klovborg Christiansen og Kurt Klovborg Christiansen købte i 2015 Billund Kro. Men for at de tre nye ejere kunne realisere deres drømme for stedet, var der brug for kapital til bl.a. renovering af værelser og etablering af en gourmetbutik. Med et Vækstlån fra Vækstfonden kom den nødvendige finansiering på plads.
Om virksomheden
I 2015 fik Tommy Refshøj og brødrene Torben og Kurt Klovborg Christiansen øjnene op for Billund Kro. De så gode forretningsmuligheder i at åbne et mere moderne hotel på adressen med fokus på det gode værtskab for både turister og forretningsrejsende. Siden opkøbet har kroen skiftet navn til REFBORG, og de nye ejere stræber efter at skabe rigtig dansk hygge. Ejerne er til stede hver dag og kalder gæsterne ved navn – og det er bl.a. den nærhed, der skal tiltrække tilbagevendende kunder.

De sidste 12 måneder har været et eventyr. Vi oplever, at vores kunder kommer igen og igen.

Udfordring

For at kunne tilbyde de bedst mulige oplevelser havde ejerne brug for kapital til ejerskifte, renovering af ejendommen og etablering af en gourmetbutik. Kombinationen af en risikofyldt branche og et stort kapitalbehov gjorde, at banken foreslog Vækstfonden som del af finansieringsløsningen. Resultatet blev et Vækstlån på 2,5 mio. kr., og i maj 2015 slog REFBORG dørene op for deres gæster med 26 hotelværelser, konference- og forretningscenter, et spiseri og en gourmetbutik. 

”De sidste 12 måneder har været et eventyr. Vi oplever, at vores gæster kommer igen og igen. Samarbejdet med Vækstfonden har været en god oplevelse, hvor vi blev taget seriøst fra starten. Vi føler, at vi har nået de mål, vi havde sat os for, og nu er hotellet så populært, at vi måske skal udvide endnu mere i fremtiden,” siger Tommy Refshøj, medejer af REFBORG.

Om REFBORG

Stiftet: 2015
Medarbejdere 18
Produkt: Hotel, selskabsforretning, restaurant og gourmetbutik
Finansiering Vækstlån

REFBORGs hjemmeside