Ellipse

Danske laserapparater på vej til Brasilien


Ellipse udvikler og sælger apparater til laserbehandling af hudlidelser. Apparaterne bliver bl.a. brugt på hospitaler, hos hudlæger og på skønhedsklinikker til at fjerne fx modermærker, rynker, akne og uønsket hår. Med et Vækstlån blev døren åbnet til markedet i Brasilien.
Om virksomheden
Ellipse udvikler og sælger apparater til laserbehandling af hudlidelser. Apparaterne bliver bl.a. brugt på hospitaler, hos hudlæger og på skønhedsklinikker til at fjerne fx modermærker, rynker, akne og uønsket hår. Siden 1997 har førende dermatologer og professionelle skønhedsklinikker benyttet Ellipses laser- og IPL-systemer. Virksomheden sælger til lokale distributører i store dele af verden, der sælger produkterne videre.

Udfordring
Med den økonomiske vækst i BRIK-landene opstod der en mulighed for, at Ellipse kunne indtage markedet i Brasilien. Men virksomhedens økonomiske råderum var for snævert til, at det kunne lade sig gøre.

Med den ekstra kapital i ryggen tør vi satse og gå ud og sælge vores produkter på nye markeder

Med et Vækstlån fik Ellipse sammensat en langsigtet finansieringsløsning, der gav dem mulighed for at ekspandere og skrue gevaldigt op for investeringerne i blandt andet produktudvikling.

"Med den ekstra kapital i ryggen tør vi satse og gå ud og sælge vores produkter på nye markeder og skabe vækst. Brasilien ligger lige for, og Mexico bliver nok det næste marked, vi tager hul på. Samtidig har vi fået mulighed for at skrue gevaldigt op for investeringerne, og den næste generation af produkterne er allerede under udvikling," siger Jacob Kildegaard Larsen, adm. direktør i Ellipse.

Om Ellipse

Stiftet: 1997
Medarbejdere: 32
Produkt: Apparater til IPL- og laserbehandling af medicinske og kosmetiske hudlidelser
Finansiering: Vækstlån

Ellipses hjemmeside