CBIT

Online kassesystem til bagere, frisører og wellnessklinikker


It-virksomheden CBIT udvikler online kasse- og bookingsystemer, der effektiviserer forretningen og hjælper bagere, frisører og wellnessklinikker med markedsføring. Næste skridt er at indtage det tyske marked. Til det fik virksomheden brug for et Vækstlån.
Om virksomheden
Siden 2003 har CBIT serviceret flere hundrede kunder blandt wellness- og hudplejeklinikker, frisører, fysioterapeuter, zoneterapeuter og bagere. CBITs produkt er et intelligent it-system, der foruden at kunne styre forretningstransaktioner, online booking, gave- og loyalitetskort, kan levere dyb forretningsintelligens og værdifulde data, som bl.a. kan bruges i forbindelse med markedsføring. Produktet er en webbaseret platform og software, som sikrer adgang til systemet fra mobile enheder som laptops, smartphones og tablets. Systemet sikrer kunderne en lettere hverdag, bedre resultater på bundlinjen og flere kunder i butikken. I dag har CBIT over 1000 faste kunder i Danmark, Norge og Tyskland, samt 35 medarbejdere på hovedkontoret i København.

Med kapitalen har vi fået et større råderum, og vi har kunnet lægge et treårigt budget med ambitiøse og fornuftige mål

Udfordring
CBIT havde store vækstambitioner, og muligheden for at ekspandere forretningen i Tyskland lå lige for. Potentialet på det tyske bagermarked var kæmpe stort, og virksomheden havde lavet en aftale med en stor tysk samarbejdspartner, som var indgangen til det tyske marked og 15.000 tyske bagere. Den ambitiøse vækstplan krævede finansiering. Banken ville gerne være med, men virksomhedens soliditet var ikke stor nok til, at de kunne bære finansieringen alene. 
 

”Vores soliditet var spinkel, men vi fik sammensat en finansieringsløsning, hvor vi kombinerede et banklån med et Vækstlån fra Vækstfonden og en egenkapitalinvestering fra en privat investor. Med kapitalen har vi fået et større råderum, og vi har kunnet lægge et treårigt budget med ambitiøse og fornuftige mål,” fortæller Christian Samsø, adm. direktør.

Om CBIT

Stiftet: 2003
Ansatte: 35
Produkt: Online kasse- og bookingsystemer til bagerforretninger, frisører og wellnessklinikker
Ydelse: Vækstlån

CBIT's hjemmeside

Kontakt Vækstfonden

Søren Wissing

Søren Kjestrup Holm Wissing
Porteføljekundechef

M +45 27 20 23 27
shw@vf.dk