Prezentor

Intelligent værktøj professionaliserer salg og salgsprocesser


Den danske softwarevirksomhed Prezentor har udviklet et intelligent salgsværktøj, som allerede har tiltrukket flere store kunder som Saxo Bank, Foss, Ambu og Telia. Prezentor støtter den professionelle sælger og aligner virksomhedernes kommunikation og salgsproces. Væksten i Prezentor har været konstant siden etableringen i 2013, og i 2017 startede den internationale rejse for alvor. Men internationaliseringen krævede kapital, og løsningen blev et indskud fra ejerne samt et Vækstlån til iværksættere fra Vækstfonden.
Om Virksomheden
Morten Junge og Mikkel Filskov startede i 2013 udviklingen af Prezentor som et fleksibelt, digitalt præsentations- og salgsværktøj til BtB virksomheder. Mange virksomheder bruger CRM-systemer, men stifternes erfaring sagde dem, at der var meget lidt styr på salgsmateriale og præsentationer i salgssituationerne. Derfra fik de idéen til at digitalisere det og samtidigt udvikle produktet til et interaktivt værktøj med fokus på dialog. Dermed gør Prezentor det let at forberede, gennemføre, følge op på møder og tracke, hvad kunderne ser på. Målet er at skabe et stærkt værktøj, som sælgere vil elske at bruge hver dag.

Med lånet fra Vækstfonden har vi fået mulighed for at komme hurtigere og bredere ud på de internationale markeder

Udfordring

Prezentor viste sig hurtigt at være populært, og væksten har siden starten været høj, da kunderne har gentegnet deres licens fra år til år, samtidigt med at nye kom til. Salgsværktøjet blev allerede i 2016 brugt af virksomheder med sælgere overalt i verden, og derfor tænke Mikkel Filskov og Morten Junge, at potentialet måtte være meget stort globalt set. Men for at kunne realisere deres plan om globalisering havde virksomheden brug for ekstra finansiering. Den skulle blandt andet bruges på at klargøre produktet og virksomheden til den store internationale indsats, som bliver skudt i gang med Prezentors deltagelse på flere store, internationale messer i 2017. Et traditionelt banklån i den størrelsesorden er svært at opnå, og alternativet med at invitere flere investorer ind ville udvande ejerne på et uheldigt tidspunkt. Her var Vækstfonden en rigtig god løsning. Samarbejdet med Vækstfonden har gjort Prezentor klar til at tage de første store skridt ud på de internationale markeder.

”Der ligger, for de fleste virksomheder, et stort uforløst potentiale ved at professionalisere og effektivisere måden deres sælgere arbejder på, og der kan vi gøre en forskel. Med lånet fra Vækstfonden har vi fået mulighed for at komme hurtigere og bredere ud på de internationale markeder, ” siger Morten Junge, medstifter og CEO i Prezentor.

Om Prezentor

Stiftet: 2013
Medarbejdere 20
Produkt: Digitalt præsentations- og salgsværktøj
Finansiering Vækstlån til iværksættere

Prezentors hjemmeside