LogPoint

Ny software til kamp mod datamisbrug og cyber-angreb


Det danske it-firma LogPoints sikkerhedssoftware er blandt de bedste på markedet, og virksomheden står nu over for sit internationale gennembrud. I 2013 indgik LogPoint en samarbejdsaftale med flygiganten Boeing, og med ny lånekapital fra blandt andet Vækstfonden gør de nu klar til yderligere internationalisering.
Om virksomheden
Størstedelen af al kommunikation foregår i dag digitalt, og stater, institutioner og virksomheder har it-sikkerhed og overvågning på dagsordenen. Derfor har iværksætterne bag virksomheden LogPoint udviklet en software, der i modsætning til størstedelen af eksisterende it-sikkerhedssystemer tager en proaktiv tilgang til virksomheders it-sikkerhed. LogPoint, som produktet hedder, registrerer store mængder af digitale fodspor (logs), og gør det muligt at overvåge et netværk, identificere mønstre i datastrømme og slå alarm, når der er forsøg på digitale indbrud, misbrug eller cyber-angreb. I 2013 indgik selskabet en samarbejdsaftale med den amerikanske flygigant Boeing. Denne aftale hjælper LogPoint til at opnå en særlig høj certificering, der muliggør brug af LogPoint i NATO-sammenhæng, fx hos kunder inden for militæret, efterretningstjenester og andre institutioner, der kræver et ekstraordinært højt sikkerhedsniveau.

Udfordring
I dag er LogPoints software blandt de bedste i verden, og virksomheden står over for et internationalt gennembrud, der kræver en stor markedsføringsindsats. Igennem de seneste år har virksomheden finansieret sin udvikling med traditionelle banklån, men til at finansiere virksomhedens internationalisering og ambitiøse vækstplaner blev et Vækstlån kombineret med yderligere ansvarlig lånekapital fra private investorer løsningen.

Om LogPoint

Stiftet: 2001
Medarbejdere: Ca. 60
Produkt: It-sikkerhedssoftware
Finansiering: Vækstlån til iværksættere

Logpoint hjemmeside

Kontakt Vækstfonden

Steen Asgreen

Steen M. Asgreen
Netværkschef

T +45 35 29 86 66
M +45 50 60 93 95
sma@vf.dk