Agillic

Softwarefirma vil indtage Europa


Det danske it-firma Agillic vil gerne udbrede deres automatiske marketingsoftware til hele Europa. Men det er dyrt at udvikle produktet og ansætte sælgere, derfor fik virksomheden et Vækstlån til iværksættere fra Vækstfonden.
Om virksomheden
Brug dine oplysninger om kundernes adfærd på nettet til at målrette din onlinemarkedsføring til den enkelte kunde. Gør det effektivt ved at automatisere hele processen. Det er grundidéen bag softwarefirmaet Agillic. Efterspørgslen på marketing-automation er i kraftig vækst. Det skyldes, at vi konstant forbedrer vores evne til at indsamle informationer og omsætte store datamængder til viden om kundernes købsadfærd. Den trend har Agillics team af udviklere og løsningskonsulenter med base i København og London sat sig for at udnytte og udbrede med deres to produkter, Match og Dialogue. Deres seneste succes er et partnerskab med en stor global spiller om en løsning, der kombinerer Dialogue med avanceret dataanalyse.

Vækstlånet betyder, at vi kan trykke på speederen i forhold til salg og produktoptimering.

Udfordring

Men vækst kræver solid adgang til finansiering. Agillic ønskede ikke at invitere nye investorer med om bord og med en målsætning om at videreudvikle det nye produkt og rulle ud i Europa, havde Agillic behov for bedre adgang til kapital, end bankerne kunne levere alene. Produktudviklingen var simpelthen i for tidlig en fase til almindelig bankfinansiering. Agillics løsning blev et Vækstlån for iværksættere, som netop kan bruges til at accelerere udvikling og salg af nyudviklede produkter.

”Vækstlånet betyder, at vi kan trykke på speederen i forhold til salg og produktoptimering. Vi kan ansætte flere medarbejdere til virkelig at udnytte de partnerskaber, vi har etableret internationalt. Pengene skal bruges til at styrke vores produkt og organisation, så vi kan komme ud i hele Europa på det tekniske og kommercielle fundament, vi har skabt de seneste par år,” fortæller administrerende direktør Frederik Wiedemann.

Om Agillic

Stiftet: 1999
Medarbejdere: 25
Produkt: Automatisk markedsføring
Finansiering: Vækstlån til iværksættere

Agillics hjemmeside

Kontakt Vækstfonden

Steen Asgreen

Steen M. Asgreen
Netværkschef

T +45 35 29 86 66
M +45 50 60 93 95
sma@vf.dk