Tømrermester Rasmus Balle

Fynsk tømrervirksomhed byder på de store erhvervsprojekter med Vækstgaranti i ryggen


Rasmus Balle startede som selvstændig i 2014, og siden er den odenseanske tømrervirksomhed vokset med lynets hast. Med et behov for flere kræfter trådte Hamid Ghomi ind som medejer i 2015, og nu går de to efter de helt store opgaver. Med en Vækstgaranti kan iværksætteren byde på de store erhvervsprojekter.

32-årige Rasmus Balle, der er uddannet tømrer, tog springet som selvstændig i 2014. Siden er det gået rigtig stærkt for Tømrermester Rasmus Balle, og de mange kunder og større opgaver betød, at Rasmus Balle fik barndomsvennen Hamid Ghomi med som medejer.

”Rasmus startede jo faktisk bare med at køre rundt med lidt værktøj og lave småopgaver, men vores vision har været at levere kvalitetsarbejde til tiden, og det har betydet, at vi har mulighed for at byde på de store opgaver nu. Når man arbejder hurtigt og effektivt, så begynder de store kunder også hurtigt at efterspørge os, og vi kan se, at den her strategi har givet pote", fortæller medejer Hamid Ghomi, der har en baggrund som bygningskonstruktør.

At komme hurtigt ud over stepperne har været makkerparrets mantra siden dag et. Ifølge de to virksomhedsejere er dét nemlig opskriften på en solid forretning:

Vi skal bruge Vækstgarantien som ramme, når vi byder ind på større opgaver

”Vi tror på, at man er nødt til at komme ud og få sig et stort netværk, tale med og lytte til sine kunder. Og når man leverer et godt stykke arbejde til tiden, kommer der automatisk flere til” fortæller Hamid Ghomi. 


Efterspørgslen på ydelser fra Tømrermester Rasmus Balle har været stødt stigende, og i foråret 2017 vandt de et udbud om opførslen af et stort autohus i Odense. Men den unge virksomhed manglede rygdækning til at stille garanti for projektet, som beløb sig på flere millioner kroner. Efter dialog med Vækstfonden fik de to virksomhedsejere tilsagn til en Vækstgaranti.  

”Når opgaver af den størrelse lander, kan det hurtigt beløbe sig på mange millioner af kroner. Derfor skal vi bruge Vækstgarantien som ramme, når vi byder ind på større opgaver”, forklarer Hamid Ghomi.

Tømrermester Rasmus Balle har i dag over 45 ansatte, og fremadrettet vil de to partnere fortsætte med at fokusere på større opgaver som lejlighedskomplekser og levere høj kvalitet til tiden.

Om Tømrermester Rasmus Balle

Stiftet: 2014
Ansatte: 45
Ydelser: Tømrerfirma
Finansiering: Vækstgaranti

Tømrermester Rasmus Balles hjemmeside

Kontakt Vækstfonden

Pernille Puck, erhvervskundechef

Pernille Puck
Erhvervskundechef

M +45 23 23 00 14
ppu@vf.dk