Politik for personoplysninger


Når du benytter vores hjemmeside eller vores andre digitale kanaler, indsamler vi data om dig. Den data bruger vi til at forbedre din oplevelse af Vækstfondens digitale platforme og til at målrette indhold og markedsføring til dig.

Brug af cookiedata

Når du besøger vf.dk indsamler vi cookiedata om din brug af vores indhold på hjemmesiden. En cookie er en lille datafil, som websites gemmer på din computer for at kunne genkende computeren og for at kunne indsamle oplysninger om din færden på websitet. Cookies anvendes i dag af stort set alle websites. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over, hvordan hjemmesiden bliver brugt, og til at sikre, at dele af websitet fungerer optimalt. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger om dig eller sprede computervira og andre skadelige programmer på din computer. Læs mere om Vækstfondens brug af cookies her.

Personoplysninger

Vækstfonden indsamler personoplysninger om dig i forbindelse med behandlingen af ansøgningen om medfinansiering. Derudover indsamler vi personoplysninger om dig, hvis du har henvendt dig til Vækstfonden via e-mail, gennem vores hjemmeside eller af andre digitale veje. Formålet med indsamlingen af dine oplysninger er i den forbindelse at besvare din henvendelse og evt. at etablere et kontakt forhold mellem dig og Vækstfonden. Læs mere om, hvilke informationer vi gemmer om dig, hvorfor vi gemmer dem og hvad dine rettigheder er i vores politik for personoplysninger.

Indsigt, rettigheder og klagemuligheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger Vækstfonden har om dig. Du kan til enhver tid bede os om at rette eller slette de oplysninger, vi har, eller få udleveret en kopi af de data, vi har liggende om dig.

Hvad angår vores nyhedsbrev kan du til enhver tid afmelde dig via et link, som er inkluderet i alle de nyhedsbreve eller e-mailmarkedsføring, vi sender dig. Ændringen har effekt med det samme. 

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger og kundedata, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver, Vækstfondens Legal Director, Compliance, Anne Diemer Fredslund på dpo@vf.dk eller telefon 81 77 90 02. 

Hvis du vil klage over Vækstfondens behandling af dine oplysninger, skal du kontakte Datatilsynet på www.datatilsynet.dk.


Kontakt Vækstfondens databeskyttelsesrådgiver

ADF

Anne Diemer Fredslund
Legal Director, Compliance

M +45 81 77 90 02
adf@vf.dk

Særligt for VF Ventures portal

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine oplysninger ved brug af VF Ventures portal for indsendelse af forretningsplan.

Hent pdf (EN)