Få 30 pct. rabat på billetter til dette års TechBBQ


10-09-2018 /
Den 24.-25. september slår TechBBQ endnu en gang dørene op for iværksættere fra ind- og udland, foreninger, investorer og mange flere i Øksnehallen. Vækstfonden er med, og vi tilbyder 30 pct. rabat på billetterne.

Kom og vær med, når vi og flere end 5.000 ildsjæle fra det danske og europæiske startupmiljø samles til to fantastiske dage i Øksnehallens rå omgivelser. Hallens 5.000 kvm. bliver spækket med innovative iværksættere, kendte startup- og scaleup-ikoner, pengestærke kapitalfonde og Business Angels samt nysgerrige tech-talenter. 

Vækstfonden står også klar på en af standende, hvor du kan få en snak med vores ventureteam om, hvad der skal til for at få venturekapital fra Vækstfonden eller med vores iværksætterteam fra lån, garantier og kautioner, som kan fortælle om lånemulighederne for iværksættere.

Det bliver to dage propfyldt med: 
  • Flere end 100 danske og internationale speakers, som på de fire scener deler ud af deres viden, erfaringer og visioner
  • Workshops og netværksmøder i form af bl.a. ’Investor Corner’ med speed dating for Business Angels og pitch-runder for venture kapitalfonde. Oplev ‘TechTalent’ området, hvor startups jagter nye tech-talenter - og omvendt.
  • Flere end 150 toneangivende startups showcaser fremtidens innovative teknologier og løsninger inden for mere end 20 vertikaler, inkl. AI, AR/VR, fintech, impact og mange flere.
TechBBQ er en enestående mulighed for at opleve morgendagens teknologier og samtidigt møde din nye kunde, kollega, chef, investorer eller co-founder til din virksomhed.

Som partner på TechBBQ tilbyder vi 30 pct. rabat på billetter. Få din billet her.

Du kan læse mere om talerne og programmet, som opdateres løbende, her.

Håber vi ses.