Vil du pitche over for stærke danske investorer?


15-08-2018 /
Få chancen for at teste din pitch og tiltrække ny kapital, når over 40 investorer, business angels og kapitalfonde fra hele landet samles til Kapitalmatch i efteråret 2018.

I efteråret 2018 samler CONNECT Denmark, Capnova, DanBAN og Vækstfonden nogle af Danmarks stærkeste investorer – og du får chancen for at pitche din forretning over for dem og komme hjem med ny kapital til din virksomhed.

Kapitalmatch afholdes over to omgange - første gang i København den 25. oktober og igen i Aarhus den 4. december. Bag arrangementet står CONNECT Denmark og Nordea Iværksætterfond i samarbejde med DanBAN, Capnova og Vækstfonden der selv deltager som investorer på de to dage.

Sådan kvalificerer du din virksomhed
Arrangementet henvender sig til kapitalsøgende startups, primært inden for tech, foodtech og cleantech.

For at kvalificere sig til Kapitalmatch skal din virksomhed gennem et Springboard med CONNECT Denmark. Et Springboard er et to timers sparringsforløb, hvor din virksomhed får strategisk sparring fra erfarne ledere, investorer og forretningsudviklere i CONNECT Denmarks netværk, der vil gøre dig og din virksomhed klar til at levere en skarp pitch foran investorerne.

CONNECT Denmark vurderer efter Springboardet, om din virksomhed går videre i forløbet og skal pitche på Kapitalmatch-dagen i enten Aarhus eller København.

Interesseret i at deltage?
Er du interesseret i at deltage i et Springboard – og dermed få chancen for at pitche til gruppen af investorer til arrangementerne i efteråret – så kontakt CONNECT Denmarks aktivitets- og netværksdirektør Steffen Vestergaard på steffen@connectdenmark.com eller tlf. 23 35 35 99.


Om Kapitalmatch
Kapitalmatch samler investorer, business angels, kapitalfonde og andre kapitalkilder til et pitchevent med startups inden for bl.a. tech, foodtech og cleantech. Kapitalmatch afvikles i København den 25. oktober og i Aarhus den 4. december. Bag arrangementet står CONNECT Denmark i samarbejde med Capnova og Vækstfonden, der selv deltager i panelet af investorer. De pitchende startups har alle gennemført et sparringsforløb hos CONNECT Denmark forud for konkurrencen. Alle investorer, der deltager på dagen, er personligt inviteret af arrangementet arrangør eller samarbejdspartnere.

Om CONNECT Denmark
CONNECT Denmark er en 17 år gammel non-profit medlemsorganisation der i dag tæller ca. 800 erhvervspersoner og som gennem årene har skabt vækst i mere end 2.000 iværksætter-virksomheder, f.eks. Endomondo, Podio, Dinero, Lendino, Trustpilot og Queue-it. Vores medlemmer er ledere i større danske virksomheder, iværksættere, investorer, rådgivere og andre beslutningstagere fra alle brancher i dansk erhvervsliv. Læs mere på connectdenmark.com.

Om Vækstfonden

Vækstfonden er statens finansieringsfond, som medvirker til at skabe flere vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. I samarbejde med private investorer har vi siden 1992 medfinansieret vækst i over 7.300 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 22,5 mia. kr. Vækstfonden investerer med egenkapital i partnerskab med private investorer og finansierer med lån og kautioner i samarbejde med danske finansieringsinstitutter. Læs mere på vf.dk.

Om DanBAN

Danish Business Angels (DanBAN) er Danmarks største business angel netværk med 160+ aktive investorer. DanBAN forbinder kapitalsøgende virksomheder, partnere og privatpersoner, som deler interesse i at skalere ambitiøse vækstvirksomheder. DanBANs medlemmer investererede knap 192 mio. kr. i iværksættervirksomheder i 2017. DanBANs netværk af investorer engagerer sig typisk på bestyrelsesniveau i de investerede startups. DanBANs medlemmer er alle aktive Business Angels, med en minimum investeringsramme på kr. 3 millioner. Læs mere på danban.org.

Om Capnova
CAPNOVA er et investerings- og udviklingsselskab, der tilfører kapital, solid forretningserfaring og et stærkt netværk, for at innovative ideer kan blive til succesfulde virksomheder. Vi dækker Danmark fra vores afdelinger i Aarhus, Roskilde, København, Viborg og Kalundborg. Læs mere på capnova.dk.