Kom med til Techfestival 2018 i København


05-07-2018 /
Vækstfonden inviterer til årets Techfestival med gratis armbånd til festivalens 200 høj-aktuelle aktiviteter 5.- 9. september 2018 i København. Festivalen er til for at inspirere digitale udviklere, iværksættere, beslutningstagere, studerende etc. til at udtænke morgendagens progressive teknologi-lederskab indenfor 10 fag-områder.

Teknologiudviklingen former og forandrer vores samfund i et uset tempo i disse år. Det kalder på store beslutninger og nyt lederskab på tværs af sektorer. Derfor er Vækstfonden gået sammen med det nystartede initiativ, Techfestival, for at invitere til årets Techfestival, den 5.- 9. september i København, som forventes at tiltrække op til 16.000 deltagere og 300 talere, forskere og eksperter fra hele verden.

Den første del af Techfestivals program er netop lanceret, og det inkluderer bl.a. en række særligt udvalgte summits, der afholdes i samarbejde med førende eksperter fra hele verden. Gennem dagslange workshops stiller disse eksperter skarpt på emner som kunstig intelligens, blockchain, mobilitet, startup øko-systemer, big data, byudvikling, cybersikkerhed, fødevareteknologi, lovetech, teknologi i børns udvikling og meget mere.

Gruppen af eksperter tæller blandt andre en af verdens førende uddannelseseksperter, finske Linda Liukas, der står bag succesen ’Ruby Girls’; den irske redaktør og startup-ekspert fra Tech.eu Robin Wauters; mobilitet-guru og Apple-analytiker, amerikansk-ungarnske Horace Dediu; den danske Techambassadør Casper Klynge og en data-etisk workshop af den franske serie-iværksætter og ’web 2.0 udvikler’ Tariq Krim, der er udpeget af MIT Technology Review som en af verdens førende innovatører.

Få gratis adgang til Techfestival gennem Vækstfonden

Det bliver fem spændende og berigende dage, som i år er centreret i Kødbyen i København V, hvor Techfestival rykker ind og afholder alle aktiviteter på lokale barer, restauranter, lagerbygninger, gallerier, natklubber etc. Dertil afholdes offentlige talks, samtaler og udstillinger fra udendørs scener midt i Kødbyen.

Hos Vækstfonden vil vi gerne give en masse danske virksomheder, startups og SMV’ere adgang til festivalen. Via vores partnerskab med Techfestival tilbyder vi gratis armbånd, som giver adgang til de fem spændende dage. Få dit armbånd via nedenstående link. Brug koden Vaekst, når du bestiller armbånd til Techfestival.

Brug koden "Vaekst" og få dit armbånd her

Se det foreløbige program her