Infomøde i Fredericia: Mangler din virksomhed penge til vækst?


05-07-2018 /
Den 23. august inviterer Vækstfonden og Business Fredericia til infomøde om finansiering på Bülows Kaserne i Fredericia. Kom og hør om mulighederne for at få finansiering fra Vækstfonden til dine vækstplaner, og mød iværksætter Morten Brøchner bag BOMO Foods, der fortæller, hvordan et Vækstlån sikrede den nødvendige finansiering til at udvide produktionen og sparke salget i gang.
Har din virksomhed brug for penge til vækst og udvikling? Og kan banken ikke tilbyde hele finansieringen? Så kan Vækstfonden måske hjælpe.

Over 7.000 virksomheder har allerede fået medfinansiering fra Vækstfonden til at realisere deres planer. Kom og hør om dine muligheder, når Vækstfonden og Business Fredericia inviterer til infomøde om finansiering.

Mød også iværksættervirksomheden BOMO Foods, der bl.a. producerer små bægre med slik og nødder, som virksomheder kan bestille med eget logo på og give væk til fx kunder og ved arrangementer. Efterspørgslen på de skræddersyede give-away-løsninger viste sig hurtigt at være stor, men den unge virksomhed manglede kapital til en ny, automatiseret pakkemaskine og til at håndtere store kunders krav om kredittid.

På infomødet fortæller founding partner og CEO i BOMO Foods, Morten Brøchner, hvordan virksomheden skaffede den nødvendige finansiering med bl.a. et lån fra Vækstfonden.

Tid og sted
Den 23. august 2018
Bülows Kaserne, Øster Voldgade 18
Kl. 8.30-10.00. Vi byder på morgenbrød og kaffe fra kl. 8.00.

Tilmeld dig her - det er gratis at deltage

Program

  • Morgenbrød og kaffe 
  • Kristian Bendix Drejer, erhvervsdirektør i Business Fredericia, byder velkommen
  • Henrik Holst Elstrøm, erhvervskundedirektør i Vækstfonden, fortæller om mulighederne for finansiering fra Vækstfonden og præsenterer Vækstfondens ejerskifteanalyse
  • Claus Albjerg, erhvervskundechef i Vækstfonden, giver et indblik i Vækstfondens tilbud til iværksættere
  • Morten Brøchner, CEO og founding partner i BOMO Foods, fortæller sin historie og om samarbejdet med Vækstfonden
  • Få sparring fra Vækstfonden eller netværk med andre lokale virksomheder og rådgivere.