Gik du glip af Vækstfondens årsmøde 2018?


09-05-2018 /
Tirsdag den 1. maj blev Vækstfondens årsmøde afholdt med et rekordantal tilmeldinger. Over 2.200 deltagere var mødt op på dagen til spændende oplæg, debatter og netværk med andre deltagere og Vækstfondens samarbejdspartnere. I år var temaet ”Fra startup til scaleup”.

Årsmødet 2018 bød på et bredt spektrum af talere, som alle med hver deres erfaring og fokusområde belyste det at gå fra startup til scaleup.

Hermann Haraldsson, CEO i Boozt.com, præsenterede sine erfaringer med at skabe en succesfuld onlineshop, Ulrik Juul Christensen, CEO i Area9 Lyceum, fortalte om fordelene ved adaptiv læring, og Aja Guldhammer Henderson satte deleøkonomi på dagsordenen, da hun fortalte om deleøkonomiplatformen Reshopper. 

Derudover gav økonom Torsten Sløk fra Deutsche Bank en tour de force gennem verdensøkonomien, og Nikolaj Nyholm, stifter og direktør i RFRSH Entertainment, satte fokus på e-sport og dets mainstreampotentiale. Og så kunne deltagerne høre om fordelene ved en stærk medarbejderkultur fra Kaspar Basse, stifter og direktør af JOE & THE JUICE, og se H.K.H. Kronprinsen overrække DenmarkBridge Awarden.

Årsmødet bød også på frokostdebatter, hvor deltagerne kunne blive klogere på Area9 Lyceums bud på fremtidens læringsformer samt møde Kevin O'Toole fra Google LaunchPad og Peter Torstensen fra Accelerace, der gav et indblik i, hvordan accelationsprogrammer kan sætte fart i skaleringen af mindre virksomheder.

I spalten finder du billeder og videoer fra dagen samt en række af dagens præsentationer. 

Vi glæder os til at se jer til Vækstfondens årsmøde 2019.