Infomøde i Esbjerg: Mangler din virksomhed penge til vækst?


13-09-2017 /
Kom til infomøde i Musikhuset Esbjerg den 3. oktober 2017, og hør om mulighederne for at få finansiering fra Vækstfonden til dine vækstplaner. Mød også EMS-direktør Kenneth Hagelskjær, der fortæller, hvordan et Vækstlån gav ham mulighed for at købe virksomheden og fokusere på at indtage nye markeder. 
Har din virksomhed brug for penge til vækst og udvikling? Og kan banken ikke tilbyde hele finansieringen? Så kan Vækstfonden måske hjælpe.

Kom til infomøde i Musikhuset Esbjerg den 3. oktober 2017 og hør, hvordan et lån eller en kaution fra Vækstfonden kan være med til at realisere planerne for din virksomheden. Mød også direktør i Esbjerg-virksomheden EMS, Kenneth Hagelskjær, der fortæller om sit samarbejde med Vækstfonden og om, hvordan et Vækstlån var med til at sikre ham den nødvendige kapital til at købe virksomheden. Efter programmet er vores erhvervskundechefer klar til en snak om netop din virksomheds udvikling og finansieringsbehov.

Tid og sted
Den 3. oktober 2017
Musikhuset Esbjerg, Havnegade 18
Kl. 8.00-10.30

Program

  • Morgenmad og kaffe
  • Henrik Holst Elstrøm, erhvervskundedirektør i Vækstfonden, fortæller om mulighederne for finansiering fra Vækstfonden
  • Kenneth S. Hagelskjær, direktør i EMS, fortæller sin historie og om samarbejdet med Vækstfonden
  • Få sparring fra Vækstfonden eller netværk med andre lokale virksomheder og rådgivere.

Tilmeld dig på event.vf.dk/esbjerg - det er gratis at deltage. 

Vi glæder os til at se dig.

Infomøder i efteråret

I løbet af efteråret 2017 inviterer Vækstfonden til infomøder om finansiering. Hold øje med arrangementskalenderen, som vi løbende opdaterer, og find et møde i en by nær dig.

Få et overblik over Vækstfondens infomøder og andre arrangementer