Arrangement: Er din finansiering optimal?


09-11-2017 /
Den 22. november på Motel Højmølle Kro i Eskilstrup kan du få råd og vejledning til, hvordan du tiltrækker kapital, eller om du har fået den bedste finansieringsløsning. Det sker, når Øernes Revision slår dørene op til en aften, der sætter fokus på både traditionelle og alternative finansieringsformer. Du kan selvfølgelig også møde Vækstfonden, der fortæller mere om vores finansieringsløsninger.  

Er din finansiering optimal? Hvilke muligheder har du for finansiering, eller hvordan gør du dig attraktiv over for investorer? Alt det og meget mere kan du høre om til Øernes Revisions aftenarrangement.

Til arrangementet kan du høre oplæg fra: 

Øernes Revision
Øens Revision giver dig et indblik i vigtigheden af at være velforberedt til møder med finansieringskilder og krav til det materiale, du skal medbringe.

Møns Bank 
Allan Andersen, Filialdirektør fortæller mere om, hvilke typer af finansieringsprodukter, du har mulighed for at få i Møns Bank.

Lendino 
Hør mere om, hvordan Lendino med crowdlending kan gøre det nemmere og hurtigere at låne på attraktive vilkår og samtidig skabe en attraktiv investeringsmulighed for investorer.

Vækstfonden
Peter Vincensen, Souschef og Kim Lundberg, Erhvervskundechef i Vækstfonden fortæller mere om dine muligheder for finansiering fra Vækstfonden.

Det foregår alt sammen onsdag den 22. november fra kl. 16.00-18.30 på Motel Højmølle Kro i Eskilstrup.

Læs mere og tilmeld dig senest fredag d. 17 november