Energy Cool er årets scale-up-virksomhed inden for energieffektive teknologier


07-07-2017 /
Ved semifinalen i Europas største startupkonkurrence løb Energy Cool med sejren i kategorien for energieffektive teknologier. Til oktober skal virksomheden dyste i den nationale finale om at blive årets danske scale-up på tværs af brancher.
Den 24. juni løb semifinalen i Next Step Challenge af stablen i Esbjerg. Energy Cool, der har udviklet den mest energibesparende løsning inden for køling af server- og teknikrum, blev kåret som årets scale-up inden for energieffektive teknologier.


Semifinalen i Next Step Challenge er kulminationen på et fem måneders langt forretningsudviklingsforløb for Energi Cool og konkurrencens øvrige 12 deltagere. Det er tre Scale-Up Denmark-centre, der står bag konkurrencen, som har til formål at udvikle danske og internationale vækstvirksomheder for at skabe stærke faglige økosystemer og ultimativt nye job i Danmark.

Med titlen og det intensive vækstforløb i bagagen er Energi Cool nu klar til at deltage i Scale-Up Denmarks nationale finale den 12. oktober i København.

Vækstfondens afdeling for direkte investeringer, VF Venture, har investeret i Energy Cool i 2013.

Læs hele pressemeddelelsen her.