Mind Your Own Business – seje mikroiværksættere vinder priser


07-06-2017 /
Den 20. maj blev to af Vækstfondens spirende iværksættervirksomheder hyldet ved Mind Your Own Business – Business Award 2017. 

Gennem de seneste otte måneder har Vækstfonden været mentorvirksomhed for to mikrovirksomheder i henholdsvis Randers og på Amager.

MYOB er et initiativ, som gennem iværksætteri, skal styrke drenge i alderen 13-19 år fra udsatte boligområder på deres sociale og faglige kompetencer samt deres tilknytning til uddannelsessystemet, arbejdsmarkedet og det danske samfund. Og resultaterne for deltagerne er, at de får styrket deres færdigheder i skolen, fx får de et øget ordforråd, bedre karakterer i dansk, engelsk og matematik samt styrket selvtillid, når de skal stille sig op og fremlægge.

Vækstfonden har fulgt mirkovirksomheden The Next Panda i Randers samt mikrovirksomheden SXB på Amager. Fælles for begge mirkovirksomheder er, at de har valgt at designe T-shirts med logoer, som symboliserer bekæmpelse af racisme og venskab på tværs af kulturer.

Den 20. maj blev forløbet afsluttet med en Business Award i Boston Consulting Group.

Her modtog vores mikrovirksomhed fra Randers, The Next Panda, prisen for Lokalt Entreprenørskab, for at skabe opmærksomhed omkring en lokal problemstilling - racisme - og for i særlig grad at inddrage nærmiljøet og lokale myndigheder i deres aktivitet.

Vores mikrovirksomhed på Amager, SXB, modtog prisen for Branding og Markedsføring for at skabe et stærkt brand med stærk eksponering gennem mange marketingkanaler, bl.a. har de været i Go’ morgen Danmark. Drengene skrev for nyligt et brev til Inger Støjberg, som de har fået et møde med i udgangen af denne måned.

Læs mere om initiativet Mind Your Own Business og se videoer med drengene. 

Kontakt Vækstfonden

Marie Ratzer

Marie Lerche Ratzer
CSR- og kommunikationsrådgiver

M +45 22 91 30 38
mlr@vf.dk