Vi ses i Allinge: Mød Vækstfonden på Folkemødet


07-06-2017 /

Skal du til Folkemødet? Vækst, finansiering og ny teknologi er kodeordene for Vækstfondens deltagelse på årets Folkemøde, der løber af stablen den 15. til 18. juni på Bornholm.

Hvordan skaber vi vækst i hele landet?

I dag skabes over 60 procent af BNP uden for hovedstadsområdet. Vi har altså brug for virksomheder i hele landet, og der er stort politisk fokus på at skabe vækst - også uden for de store byer. De nye virksomheder bliver dog primært startet op i de store byer.

I 2016 var der 1.246 ”scale-ups” i Danmark, som er mindre virksomheder med potentiale for at skabe vækst. Hvad skal der til for, at virksomhederne vokser, skaber lokal vækst og klarer sig i fremtidens konkurrence? Er det den digitale udvikling? Er det samarbejdet med den lokale kommune? Er det ledelsens vilje og mod? Er det adgangen til arbejdskraft? Eller er det adgangen til kapital, der skal til?

Det finder vi svaret på, når Vækstfonden fredag kl. 11.30-12.30 inviterer til debatten ”Hvordan får vi SMV'er til at vokse i hele landet?”. Den finder sted på Danchells Anlæg, A33.

Vi tager debatten, og publikum bestemmer. Kom og giv dit besyv med, når vi sammensætter ”folkelagkagen” for vækst. Allerede nu kan du stemme om, hvad du synes, har størst indflydelse på, om virksomhederne vokser i hele landet her.

I panelet kan du blandt andre møde:

  • Niels Duedahl, adm. direktør, SE
  • Carsten Kissmeyer, borgmester, Ikast-Brande Kommune
  • Adam Lebech, branchedirektør, DI Digitalt
  • Frederik Faurby, politisk chef, Håndværksrådet
  • Jacob Hübertz, CFO, Vækstfonden

Læs mere om debatten her.

Mød os i Allinge

Du har også mulighed for at møde Vækstfonden til flere spændende debatter i løbet af dagen, der bl.a. handler om børsmarkedet og det finansielle økosystem. Se nedenfor hvor og hvornår, du kan møde Vækstfonden fredag den 16. juni.

9.00-10.00: Finansiering og jobskabelse på Iværksætterskibet, hvor vi sammen med bl.a. Dansk Crowdfunding Forening drøfter, hvordan Danmark får gang i flere investeringer i vækstlaget af danske virksomheder. Læs mere her.

10.30-11.15: Fra forskning til erhvervsliv - hvordan får vi den excellente forskning til at blive til virksomheder og produkter? på Grønbechs Hotel. Novo Nordisk Fonden tager debatten om, hvordan forskningen kommer tættere på erhvervslivet. Læs mere her. 

14.00-15.00: Det finansielle økosystem på Iværksætterskibet, hvor vi med bl.a. Dansk Crowdfunding Forening tager pulsen på, hvor det finansielle økosystem er på vej hen. Læs mere her.        


Mød også Danmarks Grønne Investeringsfond

Hvordan skaber vi kan få et bedre match mellem grønne start-ups, forretningsmodeller og kapitalen? Den debat tager Danmarks Grønne Investeringsfond med netop iværksættervirksomheder, de eksisterende spillere og politikere. Alle har en rolle, når idéerne og den nye teknologi skal hurtigere på markedet.

Læs mere om Danmarks Grønne Investeringsfonds deltagelse på Folkemødet

Kontakt Vækstfonden

Linea Søgaard-Lidell

Linea Søgaard-Lidell
Senior kommunikationsrådgiver

M +45 22 13 58 55
lsl@vf.dk