Vækstfonden skyder tocifret millionbeløb i Billetto


10-02-2017 /
Den danske onlineplatform Billetto, der giver eventarrangører mulighed for let at sælge og administrere billetter, har allerede kunder i 11 europæiske lande. Nu skyder virksomhedens største investor, Vækstfonden, frisk kapital i Billetto, der dermed er klar til at eksekvere på den strategi, der skal føre til yderligere ekspansion.

Vækstfondens afdeling for direkte investeringer, VF Venture, har netop investeret et tocifret millionbeløb i danske Billetto, der dermed ruster sig til at skalere yderligere. 

Billetto, der blev stiftet i 2009, har udviklet en selvbetjeningsplatform, der gør det muligt for eventarrangører let og smidigt at sælge billetter til arrangementer. Platformen fungerer til events af vidt forskellige typer og størrelser, lige fra koncerter og større sportsarrangementer til pop-up-restauranter og kulturelle begivenheder. 

Virksomheden servicerer i dag flere end 30.000 eventarrangører i hhv. Danmark, England, Irland, Sverige, Norge, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Finland og Holland. I 2016 har Billetto desuden tegnet kontrakter med en række større, danske eventudbydere, herunder Brøndby IF, Basketligaen, Dansk Arkitekturcenter og Sønderjyske fodbold, ishockey og håndbold.

Vækstfonden investerer igen
Jakob Fuhr Hansen, partner i Vækstfondens afdeling for direkte investeringer, VF Venture, glæder sig over successen i Billetto og ser frem til, at virksomheden med den nylige kapitaltilførsel kan vokse yderligere. 

”Billetto har allerede vist gode resultater og har bl.a. formået at udvide forretningen betragteligt ud over Danmarks grænser. Der er et tydeligt potentiale i virksomheden og et behov i markedet, hvor online selvbetjeningsløsninger vinder frem. Derudover er der i virksomheden samlet et kompetent team med stor erfaring inden for bl.a. internethandel og brugervenlighed, som vi tror på, kan løfte Billetto yderligere,” siger Jakob Fuhr Hansen og fortsætter: 

”Det er målsætningen, at Billetto i de kommende år vil vise sig ikke blot at være en udfordrer i branchen, men også på lang sigt at være den foretrukne løsning for kunderne. Med den yderligere kapitaltilførsel er det muligt at eksekvere den ambitiøse strategi, som virksomhedens ledelse har fastlagt i samarbejde med bestyrelse og investorer, og jeg ser frem til at følge det næste del af rejsen for Billetto.”