Universal Robots donerer erhvervspris til unge robotentusiaster


27-05-2016 /
Den fynske robotvirksomhed Universal Robots har vundet revisorbranchens prestigefyldte pris FSR Marsh Erhvervspris. Som del af prisen modtog Universal Robots en check på 35.000 kr., som virksomheden dog straks donerede videre til Teknologiskolen i Odense.

Den 26. maj tildelte revisorbranchen den årlige FSR Marsh Erhvervspris til Universal Robots. Prisen blev på IT-Universitetet i København overrakt af statsminister Lars Løkke Rasmussen til Esben Østergaard, CTO i Universal Robots. 

Prisen gives til personer eller virksomheder som har ydet en særlig indsats i dansk erhvervsliv, og formanden for FSR – danske revisorer, Jens Otto Damgaard nævnte, i den forbindelse, Universal Robots’ evne til at tænke nyt, fastholde deres forretningsside og få ting til at spire og vokse.

Donerede pengene
Universal Robots valgte straks at donere den medfølgende check på 35.000 kr. til Teknologiskolen i Odense. Universal Robots har tidligere støttet Teknologiskolen, og denne gang skal pengene bl.a. bruges på nye computere og til at udvide skolens aktiviteter. Dermed kan skolen starte fire nye hold op til september, hvor børn og unge kan arbejde med robotteknologi, app-udvikling og deltage i FIRST LEGO League.

Nyheder og temaer fra Vækstfonden

Få nyheder fra Vækstfonden hver fredag direkte i din mailboks eller dyk ned i vores temaudgivelser.

Tilmeld dig