Infomøde i Viborg: Mød Kærsgaard A/S


11-03-2015 /
I 2014 vandt smedevirksomheden Kærsgaard A/S en ordre på 594 altaner til Tårnbyparken på Amager. Men kontrakten på 40 mio. kr. krævede en byggegaranti på 6 mio. kr., og det var for stor en mundfuld for banken. Mød virksomhedens ejer, Bent Kærsgaard, på vores gratis infomøde i Viborg den 26. marts og hør, hvordan han på blot en uge fik finansieringen på plads med en Vækstgaranti.

Bent Kærsgaard, ejer af Kærsgaard A/S, vil på vores infomøde i Viborg fortælle, hvordan virksomheden siden starten i 2012 for alvor har fået gang i væksten. Det er sket i en grad, så man i 2014 nåede op på en omsætning på 25 mio. kr. og samme år fordoblede antallet af medarbejdere.

Hør hele historien om virksomheden på vores gratis og uforpligtende infomøde den 26. marts 2015 på Best Western Golf Hotel, Randersvej 2 i Viborg. Mødet varer fra kl. 8.30 til 10.00, og vi byder på kaffe og brød en halv time inden mødestart.

Dagens program

  • Kaffe og morgenbrød.
  • Erhvervskundedirektør fra Vækstfondens kontor i Randers, Hans Jørgen Østergaard, fortæller om, hvordan et lån eller en kaution fra Vækstfonden kan være med til at realisere dine vækstplaner. 
  • Bent Kærsgaard, ejer af Kærsgaard A/S, fortæller om sin væksthistorie og sine oplevelser med Vækstfonden.
  • Viborgs borgmester, Torsten Nielsen, fortæller om Viborg Kommunes indsats for at skabe vækst og arbejdspladser og at tiltrække nye virksomheder.

Tilmeld dig