Mød Vækstfondens landbrugsteam

Alfred Steiner

Alfred Steiner

Porteføljekundechef, Vojens

Alfred har kontor i Vojens, men kører rundt i hele landet. Han har 13 års erfaring fra pengeinstitutter med rådgivning og sparring med hovedvægten på landbrug, senest fra Jyske Bank og Sydbank. Udover landbrugssagerne er det ham, der står for teamets udlån til fiskeri.

Annette Søe Jepsen

Vojens

Annette Søe Jepsen

Director, VF Udlån/Landbrugschef, Vojens

Annette har bred og mangeårig erfaring med finansiering af landbrug. Annette har tidligere været leder og landbrugskundechef i Danske Bank/RD og Jyske Bank og før dette økonomikonsulent DLBR regi. Annette er tilknyttet vores kontor i Vojens.

Anette Thronier Hansen

Anette Thronier Hansen

Landbrugskundemedarbejder, Vojens

Anette har tidligere arbejdet 20 år i Nykredit. Anette holder til på Vækstfonden kontor i Vojens.

Annette Trip

Annette Trip

Porteføljekundechef , Vojens

Annette har kontor i Vojens, men dækker som de øvrige kollegaer hele landet. Hun har 17 års erfaring fra den finansielle sektor med rådgivning og sparring til erhvervssegmentet, hvoraf nogle af de år har haft hovedvægten på landbrug, derudover har hun senest været ansat hos LandboSyd i deres driftsøkonomi.

Dorthe Aarhus Werge

Dorthe Aarhus Werge

Landbrugsrådgiver, Vojens

Dorthe har 20 års erfaring fra bankverdenen, senest 13 år i Jyske Bank. Dorthe er tilknyttet vores kontor i Vojens.

Dorte Andersen.

Dorte Andersen

Porteføljekundechef, Randers

Dorte er tilknyttet vores kontor i Randers. Hun har tidligere været Landbrugskundechef i Nordea og derudover været beskæftiget i den finansielle sektor med erhvervs- og landbrugskunder.

Karsten Brixen

Karsten Brixen

Landbrugskundechef, Randers

Karsten har kontor i Randers. Han har en bred erfaring med finansiering af landbrug. Senest fra 11 år i Jyske Bank, men har også været selvstændig landmand og før dette økonomikonsulent i henholdsvis SAGRO og LMO.

Lena Terndrup Overgaard

Lena Terndrup Overgaard

Landbrugskundechef, Randers

Lena arbejder ud fra kontoret i Randers, men kører også i hele landet ligesom andre kollegaer. Hun har mange års erfaring inden for finansiering af landbrug herunder bank- og realkreditfinansiering, som landbrugskundechef i hhv. Nordea og Danske Bank. Til at krydre erfaringsgrundlaget har hun senest været en tur omkring afdelingen for Erhvervsøkonomi ved SEGES, hvor fokus var på økonomistyring, finansiering og ledelse.

Nicolai Schultz

Nicolai Schultz

Porteføljekundechef, Randers

Nicolai har 11 års erfaring inden for den finansielle verden. Han har tidligere arbejdet som landbrugsrådgiver i Danske Bank igennem 4 år, og har siddet med rådgivning af større erhvervskunder i henholdsvis Danske Bank og Realkredit Danmark. Nicolai holder til på Vækstfondens kontor i Randers.

Pia Mortensen

Pia Wind Mortensen

Porteføljekundechef, Vojens

Pia er tilknyttet vores kontor i Vojens. Hun er tidligere landbrugsrådgiver fra Nykredit og fra Danske Andelskassers Bank.

Rasmus Krogh Frost

Rasmus Krogh Frost

Porteføljekundechef, Randers

Rasmus har kontor i Randers. Ramus er oprindeligt uddannet landmand og har i en årrække arbejdet i landbruget. Efter endt uddannelse som jordbrugsteknolog er Rasmus startet som Porteføljerådgiver i Vækstfonden.

Thomas Kristiansen

Thomas Kristiansen

Landbrugskundechef, Vojens

Thomas har kontor i Vojens, men dækker som de øvrige kollegaer hele landet. Han har ca. 20 års erfaring fra den finansielle sektor med rådgivning og sparring til erhvervssegmentet med hovedvægten på landbrug, senest fra 3 år i Sydbanks landbrugscenter.

Henrik Kudahl

Landbrugskundechef, Randers