Karriere i Vækstfonden

I Vækstfonden er vi alle drevet af en vision om at sætte ting i gang og mennesker i arbejde. Det gør vi ved at yde et markant bidrag til vækst og innovation i danske virksomheder, og hver eneste af vores næsten 300 medarbejdere bidrager på hver deres måde til vores overordnede formål.

Vi er en ansvarlig virksomhed med en entreprenant kultur og en stærk sammenhængskraft, som vi kontinuerligt arbejder på at fastholde og videreudvikle. I praksis vil det sige, at vi har stort fokus på vidensdeling og tværgående samarbejde, der muliggør, at vi sammen kan skabe endnu mere værdi, end vi kan hver for sig.

I vores arbejde er det værdierne; ambition, åbenhed og respekt, som er i fokus. I praksis betyder det, at vi stræber efter høje faglige standarder, at vi optræder imødekommende og fordomsfrit internt såvel som eksternt, og at vi fokuserer på at skabe en arbejdsplads, hvor alle føler sig hørt og udvikler sig

Job i Vækstfondens portefølje

Vækstfonden er hver dag med til at skabe arbejdspladser i hele Danmark. Er du interesseret i at søge et job hos en af de virksomheder, Vækstfonden har medfinansieret? Så har vi samlet en oversigt over ledige stillinger på denne portal.

Tilmeld dig vores jobagent

Vi slår alle ledige stillinger op løbende her på siden og modtager som udgangspunkt ikke uopfordrede ansøgninger. Vi opfordrer dig derfor til at oprette en jobagent, så du får direkte besked, så snart vi slår en stilling op, der kunne have interesse for dig.

Har du spørgsmål? Kontakt os gerne

Kvinde der holder en iPhone

Mandag til torsdag 08.30-16.00, fredag 09.00-16.00

Kontakt os via