Formål og strategi

Om Vækstfonden

Vækstfonden er statens finansieringsfond. I partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler vi de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. Vi har erfaring og ekspertise, der kan få ting til at gro og virksomheder til at vokse - fra digitalisering af en håndværksvirksomhed i Sallingsund til lancering af en robotarm i Silicon Valley. Innovationskraft, samfundsafkast og ansvarlighed er de pejlemærker, vi styrer efter, når vi vurderer projekter. Men vi glemmer aldrig, at de virksomheder, vi udvælger og udvikler, skal sætte ting i gang og mennesker i arbejde. I hele Danmark.

Formålet er at udvælge og udvikle de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. "

Se mere

Analyser og indsigt

I Vækstfonden arbejder vi på at skabe indsigt gennem data og analyser – gerne i partnerskab med andre. Vi følger udviklingen i kapitalmarkedet for danske iværksættere og vækstvirksomheder, vi analyserer forskellige segmenter og brancher, og vi deler løbende vores viden for at bidrage til opbyggelsen af et stærkt økosystem.

Virksomheder vi har finansieret

I samarbejde med private investorer og finansieringsinstitutter finansierer Vækstfonden årligt ca. 800 virksomheder over hele landet fra alle mulige brancher og sektorer. Mød nogle af dem her.

Medarbejdere

Her kan du finde alle Vækstfondens medarbejdere. Brug filtreringen, hvis du leder efter en specifik afdeling.