Styrk bankens portefølje – del din risiko med os

I Vækstfonden samarbejder vi med alle banker og andre finansieringsinstitutter om at give sunde virksomheder adgang til finansiering. Modellen er enkel: Vi tager en del af jeres risiko på udlånet til kunderne. I får stærkere og mere tilfredse kunder og større engagementer. Virksomhederne får adgang til den finansiering, de skal bruge.

Vi kan hjælpe jer med at løse alle de mest almindelige finansieringsudfordringer, jeres kunder har – og lidt til. Vi træder til, når jeres kunde ikke kan stille tilstrækkelig sikkerhed eller mangler egenkapital.

Vi hjælper ved at stille en kaution for jeres eget udlån eller ved at låne direkte til jeres kunde. Der er ikke noget loft for størrelsen af vores finansiering, og vi kan finansiere alle typer virksomheder med op til 250 ansatte.

Vores kundechefer er erfarne bankfolk og kender de udfordringer, man oftest står med som erhvervsrådgiver. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en konkret finansiering. Kontakten er uforpligtende og fortrolig.

Læs mere om vores løsninger, og se hvordan, I kan hjælpe jeres kunder og styrke jeres egen forretning.

Sådan bruger du os

Vækstkaution for långivere

Hvis din kunde mangler sikkerheder for finansiering under 2 mio. kr. Du ordner alt på nettet - let og hurtigt.

Vækstlån for långivere

Hvis du ikke kan yde hele den finansiering, din kunde har brug for. Vækstlån står som udgangspunkt bagved din egen finansiering.

Vækstgaranti for långivere

Vækstgaranti kan være løsningen, når din kundes sikkerheder ikke rækker til en almindelig aftale om en garanti eller leasing.

Ansvarlige lån for långivere

Til din gode kunde, som skal have styrket sin soliditet, før at du kan yde din finansiering. Et godt og fleksibelt alternativ til egenkapital.

Etableringslån til landbruget for långivere

Til din gode kunde, som gerne vil overtage et eksisterende landbrug som førstegangskøber.

COVID-19-garanti til store virksomheder (for långivere)

Har din kunde tabt omsætning som følge af COVID-19, kan du anvende en garanti til at afdække din risiko på finansiering. Vækstfonden dækker 80 pct. af jeres tab på finansieringen.

COVID-19-garanti til SMV'er (for långivere)

Har din kunde tabt omsætning som følge af COVID-19, kan du anvende en garanti til at afdække din risiko på finansiering. Vækstfonden dækker 90 pct. af jeres tab på finansieringen.

Soliditetslån

Soliditetslånet er et tilbud til sunde virksomheder med behov for yderligere soliditet for at realisere vækstplanerne. Soliditetslånet er kendetegnet ved at styrke din egenkapital og kan derfor lette adgangen til yderligere finansiering i dit pengeinstitut.