Job i Vækstfonden


Ambition, åbenhed og respekt. Sådan lyder Vækstfondens sæt af værdier, som er medarbejdernes rettesnor i det daglige arbejde og samarbejde med både kolleger, virksomheder og samarbejdspartnere.

Vores værdier er en vigtig hjørnesten i hverdagen på Vækstfondens tre kontorer i København, Vojens og Randers. Derfor har vi konkretiseret værdierne med nogle adfærdsbeskrivelser, som vi bestræber os på at arbejde efter såvel internt som eksternt.

Ambition

 • Vi sætter ambitiøse mål for vores arbejde og stræber efter høje faglige standarder.
 • Vi har stærkt fokus på at skabe resultater for vores ejer, kunder og øvrige interessenter.

Åbenhed

 • Vi arbejder aktivt på at finde nye, kommercielt holdbare løsninger i ukendt land og er bevidste om, at der er risiko for at fejle.
 • Vi optræder imødekommende og fordomsfrit.
 • Vi deler aktivt viden med hinanden og vores omverden.

Respekt

 • Vi lægger stor vægt på at overholde aftaler, være velforberedte, give konstruktiv feedback samt møde hinanden og omverdenen i positiv ånd.
 • Vi prioriterer højt at behandle kunder og øvrige interessenter ordentligt.
 • Vi har fokus på at skabe en arbejdsplads, hvor alle udvikler sig.

Kontakt Vækstfonden

Anette Kejser

Anette Kejser
HR-manager

M +45 50 60 06 09
ak@vf.dk

Profil

Ledige stillinger

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket.

sdddDel på:

Har du lyst til at være med til at skabe vækst i danske virksomheder, og har du interesse for de finansielle markeder? Har du samtidig flair for tal og sans for detaljer, er du måske vores nye studentermedarbejder til afdelingen for lån og kautioner.

Om jobbet
Du bliver en del af Vækstfondens største forretningsområde, der yder lån, kautioner og garantier til små og mellemstore virksomheder. Dine primære arbejdsopgaver bliver at registrere og gennemgå låneansøgninger og indsamle og bearbejde kvantitative og kvalitative data til opfølgning og analyser af virksomhedsporteføljen.

Om dig
Du er godt i gang med din bachelor enten på HA- eller cand.polit.-studiet, du har stor interesse for de finansielle markeder, herunder især lånemarkedet, og har et indgående kendskab til Office-pakken.

Vi lægger desuden stor vægt på, at du som vores nye studentermedarbejder:

 • er ambitiøs, har flair for tal samt en udpræget sans for deltaljer
 • er udadvendt, fleksibel og samvittighedsfuld
 • har lyst til at løse opgaver både selvstændigt og i samarbejde med andre
 • er udstyret med en god portion humor og et godt humør.


Vi tilbyder

Vi er midt i en rivende udvikling med nye, spændende arbejdsområder og tilbyder et fagligt udfordrende og afvekslende job i en dynamisk og ambitiøs organisation. Omgangstonen er uhøjtidelig, og kulturen er præget af åbenhed og respekt.

Arbejdstiden vil gennemsnitligt være 15-20 timer om ugen på vores kontor i Hellerup. Vi er naturligvis fleksible omkring eksamensperioder, så du kan få job og studie til at hænge sammen.

Lyder det som et job for dig?
Vi holder samtaler løbende, så upload din ansøgning, CV og opdateret karakterudskrift hurtigst muligt og senest den 2. juni 2015. Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Vækstfonden
Vækstfonden er statens finansieringsfond, der medvirker til at skabe flere nye vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. I samarbejde med private investorer har fonden siden 1992 medfinansieret vækst i over 5.400 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 15 mia. kr. Vækstfonden investerer med egenkapital i partnerskab med private investorer og finansierer med lån og kautioner i samarbejde med danske finansieringsinstitutter. Læs mere på vf.dk.

Har du spørgsmål?
Anders Christian Andersen 
Erhvervskundedirektør
M +45 21 61 55 56

Vigtige datoer
Ansøgningsfrist:
2. juni

Samtaler:
Vi holder samtaler løbende

Tiltrædelse:
Snarest muligt

- See more at: https://delta.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1147&ProjectId=143582&DepartmentId=18962&MediaId=5#sthash.IfB0CFd1.dpuf
Ambitiøs studentermedarbejder med flair for tal

Få direkte besked på mail, når vi slår nye stillinger op

Tilmeld dig Vækstfondens JobAgent

Uopfordrede ansøgninger

Vi slår som udgangspunkt alle vores ledige stillinger op. Ønsker du at søge uopfordret, kan du uploade en ansøgning i vores emnebank ved at vælge en af nedenstående links.

Søg uopfordret i afdelingen for lån, garantier og kautioner

Søg uopfordret i øvrige afdelinger