Infomøde i Kolding og Vejle: Risikovillig finansiering til vækst


10-10-2017 /
Har du planer om ejerskifte, investering i ny produktion eller noget helt tredje? Kan din bank ikke komme med hele finansieringen? Hør hvordan Vækstfonden kan hjælpe, når vi inviterer til infomøde om finansiering i Kolding og Vejle under Industriens Uge.

Med Industriens Uge sætter Trekantområdet Danmark spot på produktionsvirksomhedernes betydning for vores vækst og beskæftigelse. Ugen byder på en række spændende aktiviteter, som synliggør nutidens industri og produktion og – ikke mindst – fremtidens muligheder.

I den forbindelse inviterer Vækstfonden til to infomøder i hhv. Kolding og Vejle om finansiering til udvikling og vækst.

Her kan du blive klogere på dine muligheder for at få finansiering fra Vækstfonden, og du kan i begge byer møde tidligere Bestseller-mand Anders Freund, der i 2016 blev hentet ind som administrerende direktør i konkursramte Moss Copenhagen. Hør hele hans historie om, hvordan han efter halvandet års hårdt arbejde og et succesfuldt turn-around købte virksomheden med finansiering fra blandt andet Vækstfonden og nu vil omsætte for en halv milliard kroner inden for fem år.

Efter programmet er vores erhvervskundechefer klar til en snak om netop din virksomheds udvikling og finansieringsbehov.

Vi glæder os til at møde dig.

Infomøde i Kolding den 31. oktober 2017, kl. 8.00-10.30
Scandic Kolding
Kokholm 2
6000 Kolding
Tilmeld dig gratis på event.vf.dk/kolding

Infomøde i Vejle den 2. november 2017, kl. 8.00-10.30
Green Tech House
Lysholt Allé 6
7100 Vejle
Tilmeld dig gratis på event.vf.dk/vejle

Program for infomøderne

  • Morgenmad og kaffe
  • Henrik Holst Elstrøm, erhvervskundedirektør i Vækstfonden, fortæller om mulighederne for finansiering fra Vækstfonden
  • Pernille Puck, erhvervskundechef i Vækstfondens iværksætterteam, giver et indblik i Vækstfondens lån og kautioner til nystartede virksomheder
  • Anders Freund, CEO og indehaver, Moss Copenhagen, fortæller sin historie og om samarbejdet med Vækstfonden
  • Få sparring fra Vækstfonden eller netværk med andre lokale virksomheder og rådgivere. 

Spørgsmål?

SSP--

Susana Siff Petersen
Management Assistant

T +45 35 29 86 79
M +45 50 60 06 56
ssp@vf.dk

Infomøder i efteråret

I løbet af efteråret 2017 inviterer Vækstfonden til infomøder om finansiering. Hold øje med arrangementskalenderen, som vi løbende opdaterer, og find et møde i en by nær dig.

Få et overblik over Vækstfondens infomøder og andre arrangementer